Partnere

 

I Helsingør Kommune kan børnefamilierne nyde en historisk købstad, et levende kulturliv samt grøn natur og 30 km åben kyst. Det politiske lederskab i Helsingør Kommune er stærkt engageret i Boost – Innovativ skole i Helsingør, og prioriterer derudover at have det højeste antal uddannede pædagoger i dagtilbuddene per barn i Nordsjælland for at skabe fundamentet til et godt skoleliv fra begyndelsen.

Website: helsingor.dk / uhhelsingor.dk

 

 

Professionshøjskolen Metropol har som ambition, at alle lærere og ledere, der uddannes på Metropol, opnår et entreprenant forhold til deres fag. De skal kunne forny deres metier til gavn for elevernes udbytte. Med en stærk pædagogisk og didaktisk portefølje på den ene side og ledelse og forvaltning på den anden kan Metropol kvalificere et varigt løft af kvaliteten af undervisningen.

Website: phmetropol.dk

 

INDEX: Design to Improve Life® inspirerer, uddanner og engagerer i bæredygtige løsninger på globale udfordringer over hele verden. Non-profitorganisationen står bag verdens største designpris “INDEX: Award”, turnerende udstillinger, uddannelsesprogrammer samt investeringsinitiativer. INDEX: Design to Improve Life® har udviklet Design to Improve Life Education, der er udgangspunktet for Boost.

Website: designtoimprovelife.dk